Avis legal

Política de privacitat

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, CENIT ALFA S.L. comunica a l’usuari:

Les dades facilitades a través del formularis electrònics habilitats en el web de la companyia (www.cenitalfa.cat) o via correu electrònic seran tractats amb absoluta confidencialitat i formaran part d’un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CENIT ALFA S.L., amb la finalitat de donar resposta a les consultes que l’usuari faci arribar relatives als serveis de CENIT ALFA S.L.

L’usuari atorga, mitjançant l’enviament de les seves dades personals a través del web o correu electrònic, el seu consentiment exprés del tractament d’aquestes dades i l’enviament de comunicacions de caràcter comercial sobre els productes i serveix de la companyia, fins i tot en un futur, encara que la relació comercial hagi finalitzat.

L’usuari pot exercitar els seus drets d’oposició d’accés, rectificació i cancel·lació del tractament de les seves dades personals en qualsevol moment, als termes i condicions prevists a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, notificant la seva voluntat per escrit al domicili social de CENIT ALFA S.L. (carrer Balmes 53, 3er 1a, 08007 Barcelona) o mitjançant correu electrònic a l’adreça info@cenitalfa.cat.

CENIT ALFA S.L., com a titular del web corporatiu www.cenitalfa.cat, es reserva tots els drets de propietat intel·lectual i qualsevol tipus d’element que l’integri. Tanmateix, s’eximeix a CENIT ALFA S.L. de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errades, defectes o omissions a la informació facilitada. CENIT ALFA S.L. té el dret però no l’obligació de corregir errades o omissions de qualsevol part del web i d’editar, modificar, rebutjar o suprimir qualsevol contingut del seu web.